Musisz uaktualnić Flash Player'a
Vending
Proponujemy ustawienie na terenie Państwa Firmy automatów sprzedających umożliwiających całodobową sprzedaż przekąsek, kanapek, słodyczy, napojów gorących i napojów zimnych.
Automaty mogą stanowić uzupełnienie świadczonych przez nas usług cateringowych, poza godzinami otwarcia kantyny i poza godzinami dostawy posiłków na telefon,
 
Proponujemy ustawienie następujących rodzajów automatów:
 
 
 
Automaty do napoi gorących instant.

Wybory – przykładowe w zależności od typu automatu:
  • Kawa czarna
  • Kawa ze śmietanką
  • Kawa czarna ze śmietanką
  • Kawa ze śmietanką i cukrem
  • Cappuccino czekoladowe
  • Cappuccino śmietankowe
  • Moccacino
  • Czekolada
  • Herbata
Wyświetlacz alfanumeryczny.
Sygnalizacja błędów i uszkodzeń w pracy.
Automat wyposażony we wrzutnik wydający resztę.
 
 
Automaty do sprzedaży przekąsek i słodyczy oraz puszek i butelek (mieszane)

Sposób wydawania i ilości uzależnione od typu automatu
  • Półki ze spiralami pojedynczymi
  • Półki ze spiralami podwójnymi
  • Uzy do sprzedaży puszek
  • Uzy do sprzedaży butelek 0,5 l
Podświetlona strefa sprzedaży
Wyświetlacz alfanumeryczny
Automat wyposażony w chłodziarkę
Automat wyposażony we wrzutnik wydający resztę.
 
 
Automaty talerzowe wielofunkcyjne do sprzedaży produktów pakowanych, kanapek, słodyczy, przekąsek, butelek lub puszek.
  • Sprzedaż z dysków talerzowych (8 lub 10 w zależności od typu automatu)
Talerze posiadają regulowane przegródki, co pozwala umieścić od 6 do 36 produktów na jednym dysku o dowolnych gabarytach.
Automatyczny obrót witryny.
Podświetlona strefa sprzedaży.
Niezależna ekspozycja poszczególnych talerzy.
Automat wyposażony jest w chłodziarkę z regulowanym wewnętrznym obiegiem wentylacyjnym, pozwalającym na równomierne schłodzenie całej powierzchni automatu.
Automat wyposażony we wrzutnik wydający resztę.
 
 
Automaty do sprzedaży puszek i butelek
 
Pojemność w zależności od typu automatu: około 200 butelek 0,5 l lub 400 puszek
Automat wyposażony w chłodziarkę.
Automat wyposażony we wrzutnik wydający resztę.
 
 
Polecamy Państwu nowość vendingową
„Obiadomaty”
Automaty do sprzedaży gorących dań obiadowych
Obiadomaty mogą stanowić alternatywę dla stołówek i kantyn w firmach produkcyjnych, biurowcach, obiektach sportowych. Pozwalają bardzo szybko i bezinwestycyjnie zapewnić pracownikom i klientom możliwość zakupu gorącego posiłku o każdej porze dnia, przez cały rok.
 
Polecamy nasze produkty.
Sami produkujemy, pakujemy, dostarczamy posiłki do automatów. Przyjmujemy wszelkie uwagi od klientów i na bieżąco uwzględniamy je przy kolejnych dostawach. Dzięki temu możemy zagwarantować wysoką jakość potraw i różnorodność menu.
Posiłki profilaktyczne lub dofinansowane
Dla firm które zapewniają swoim pracownikom posiłki profilaktyczne lub je dofinansowują proponujemy sprzedaż bezgotówkową (żetony) lub gotówkową zmniejszoną o kwotę dofinansowania (dofinansowanie można rozliczyć w formie miesięcznego ryczałtu lub na podstawie raportu sprzedaży).
Przykładowe menu.
- pierogi ruskie
- pierogi z kapustą i grzybami
- pierogi z mięsem
- szaszłyki drobiowe z sosem leczo i ryżem
- filet po szwajcarsku z ziemniakami i marchewka
- kurczak w sosie słodko kwaśnym z ryżem
- rolada śląska z kluskami i czerwoną kapustą
- bigos z ziemniakami
- gołąbki w sosie pomidorowym
- spaghetti w sosie bolońskim
- lasagne ze szpinakiem i warzywami
- pulpeciki wieprzowe w sosie meksykańskim z makaronem i fasolką
- placek po węgiersku
- kotlet schabowy z kapustą zasmażaną i ziemniakami
- gulasz bawarski z kaszą gryczaną
- naleśniki z serem
 
Gwarantujemy atrakcyjne ceny na wszystkie dania
 
 
 
 
 
 

 

Copyright Iwo & Bachus 2009
   Catering      Obsługa firm      Referencje      Galeria      O firmie      Aktualności      Kontakt      Mapa strony   
 
projekt i realizacja: Yakamedia ®  |  Oprogramowanie CMS: Cube System® CMS