Jakość – czyli smak, wygląd i profesjonalna obsługa
Terminowość – czyli punktualność i niezawodność
Dyspozycyjność – czyli możliwość zamówienia i jogo realizacji w tym samym dniu
Pragniemy zaoferować Państwu wszechstronne możliwości i najwyższą jakość przy świadczeniu usług gastronomicznych. Dzięki posiadanemu potencjałowi możemy zrealizować wszelkie zamówienia wraz z towarzyszącymi działaniami organizacyjnymi, logistycznymi i projektowymi.
Posiadamy niezbędne w branży doświadczenie i wypracowane od 1992 uznanie Klientów. Najwyższa jakość surowców oraz odpowiedni dobór potraw, łączących tradycyjną kuchnię polską ze współczesnymi trendami kulinarnymi, zadowala najbardziej wymagających klientów.
Właściwa organizacja pracy oraz nowoczesna technologia produkcji, przechowywania i dystrybucji potraw pozwala utrzymać wysoką jakość i konkurencyjne ceny.
POTENCJAŁ TECHNOLOGICZNY:
Wysoką jakość posiłków gwarantują trzy wyspecjalizowane, nowocześnie wyposażone kuchnie:
- kuchnia cateringowa
- obsługa imprez cateringowych, spotkań biznesowych, imprez okolicznościowych, imprez plenerowych.
- Obsługa bezpośrednia klientów na sali konsumpcyjnej.